Ακυρώνεται το Τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου 2019

Ακυρώνεται το Τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ακυρώνεται το Τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου 2019
Ο Α.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ ανακοινώνει , με μεγάλη λύπη , την ακύρωση του τουρνουά πάλης Πελοποννήσου 2019 , για οικονομικούς λόγους.
Με τον οικονομικό προϋπολογισμό του τουρνουά να ξεπερνά της 2000 ευρώ , η συμμετοχή της περιφέρειας , στη συνδιοργάνωση του, ήταν αναγκαία.
Αυτό και πράξαμε το Σεπτέμβριο ,με την συνάντηση και την θετική ανταπόκριση του κ. αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για την συμμετοχή της περιφέρειας στην εκδήλωση με το ποσό τον 2000 ευρω  .
Αυτό δεν έγινε ποτέ και ούτε απάντηση στο αίτημά μας είχαμε μέχρι και σήμερα
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, αν και ενοχλήσαμε ποικιλοτρόπως!.
Παρόλο, την κατα γενική ομολογία θετικής συνεισφοράς των αγόνων που διοργανώνουμε, στην τοπική κοινωνία και οικονομία, η περιφέρεια, δυστυχώς ,εχει αλλη άποψη. 
Με το αίσθημα της ευθύνης να μας καταβάλει απέναντι σε αθλητές , συλλόγους , προσκεκλημένους , δήμο Μεσσήνης , ομοσπονδία πάλης , ξενοδοχεία , προμηθευτές κυπέλλων – πλακετών αλλά κυρίως ,την προστασία του συλλόγου μας από επιπρόσθετα οικονομικά βάρη, πήραμε την απόφαση της ακύρωσης του τουρνουά .
Η επένδυση στον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό  και αθλητικό τουρισμό,είναι περιττή για ορισμένους.!
Λυπούμαστε γιατί ,τουλάχιστον, μία απάντηση ,θετική ή αρνητική ,την δικαιούμασταν!

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Published by

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.

Leave a Reply