Αλεξανδρίδης Χρηστάκης και Εθνική Ομάδα Ελευθέρας Πάλης.

Ο Αλεξανδρίδης Χρηστάκης και η έμπρακτη προσφορά του στην εθνική ομάδα ελευθέρας πάλης.

Η έμπρακτη προσφορά με ανιδιοτέλεια συνεχίζεται από τον κο Αλεξανδρίδη Χρηστάκη Γενικού διευθυντή Εθνικών Ομάδων της Ρωσίας προς την ομάδα που αγάπησε και υπηρέτησε, την Ελληνική Εθνική Ομάδα της Ελευθέρας Πάλης.
Από την αρχή του έτους είναι η δεύτερη φορά αυτές τις μέρες οπου η εθνική μας ομάδα βρίσκεται στην Ρωσία, αυτή την φορά είναι η ομάδα των εφήβων οι οποίοι συμμετέχουν σε κοινή προετοιμασία με την εθνική Ρωσίας και στην συνέχεια θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά Oman Dmitriev Memorial 2015.
Η πρώτη φορά ήταν στις 22-26/01/2015 όταν η εθνική ομάδα των ανδρών έλαβε μέρος στο Golden Grand Prix Ivan Yariguin.
Η Ρωσική ομοσπονδία κατόπιν εισηγήσεως του κο Αλεξανδρίδη Χρηστάκη ενέκρινε με μεγάλη προθυμία την φιλοξενία των Ελληνικών ομάδων και στα δύο τουρνουά αλλά και την κοινή προετοιμασία, που πραγματοποιούν οι έφηβοι αθλητές μας από 23/02 έως 10/03/2015 στην πόλη του Yakutsk.
Στη πόλη του Κρασναγιάρσκ οπου έλαβε χώρα το Golden Grand Prix Ivan Yariguin, ο κος Αλεξανδρίδης Χρηστάκης συνομίλησε με τους κο Χατζηιωαννίδη Γεώργιο (αρχηγό αποστολής της Ελληνικής ομάδας και αντιπρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Πάλης) και τον κο Σιδηρόπουλο Χρήστο (ομοσπονδιακό προπονητή) στους οποίους έκανε γνωστή την πρόθεση του για περαιτέρω βοήθεια – συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία, την πρόταση του αυτή θα καταθέσει εγγράφως στην ομοσπονδία Πάλης.
Η πρόταση αυτή θα αφορά την νέα αγωνιστική χρονιά, μια χρονιά αρκετά δύσκολη καθώς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 θα δοθούν τα πρώτα εισιτήρια για τους ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας στο Ρίο το 2016. ο κος Χατζηιωαννίδης καθώς και ο κος Σιδηρόπουλος εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι πρόταση του θα γίνει αποδεκτή από την Ελληνική Ομοσπονδία, καθότι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ότι καλύτερο για την εθνική μας ομάδα.

xristakis

Αλεξανδρίδης Χρηστάκης, Χατζηιωαννίδης Γεώργιος, Σιδηρόπουλος Χρήστος

Ο κος Αλεξανδρίδης δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθά την εθνική μας ομάδα και προσπαθεί για την ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών.
Ήδη από το 2011 οπότε και ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή των εθνικών ομάδων της Ρωσίας προσκαλεί τους Έλληνες αθλητές σε διεθνή τουρνουά που διεξάγονται στην Ρωσία καθώς και σε προετοιμασίες με την εθνική ομάδα της Ρωσίας, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους πρωταθλητές μας να βελτιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση.
Επίσης προ δυο ετών ο κος Αλεξανδρίδης προσέφερε με την μορφή δωρεάς αθλητικό υλικό στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης.
Γνωρίζοντας λοιπόν ότι και αυτήν την φορά ο γνώμονας της προτάσεως αυτής δεν είναι άλλος από την καλύτερη δυνατή παρουσία της εθνικής μας ομάδας στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.
Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων και ευελπιστώντας ότι και αυτή η πρόταση του θα γίνει αποδεκτή από την ομοσπονδία.

Published by

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.