Η Κοπή πίτας του Α.Ο. Δία Αχαρνών.

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Δία Αχαρνών.
Παρευρέθησαν οι γονείς των αθλητών, οι αθλητές μας, βετεράνοι μα και Ολυμπιονίκες του αθλήματος της πάλης.
Το παρών έδωσε και η τοπική πολιτική ηγεσία που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Α.Ο. Δία Αχαρνών στηρίζοντας, όποτε χρειαστεί, προπονητές και διοίκηση. 

Στην κοπή της πίτας έδωσαν το παρόν οι Κουτρουβίδης Νικόλαος, Πρόεδρος του Α.Ο. Δία Αχαρνών και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς 
Λουϊζα Κοσμίδου, όπως  επίσης η πρόεδρος του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Αρωγή” του δήμου,  Άννα Μπούκη και ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής του δήμου, Γιάννης Μίχας.
Ευχαριστούμε επίσης τον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο και την κυρία Γεωργία Μαρτίνου για την στήριξη του έργου μας το οποίο στηρίζεται στο τρίπτυχο “Υγιή παιδιά, Υγιείς πολίτες, Υγιής κοινωνία”.

Ευχαριστούμε τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χατζηϊωαννίδη που μας τίμησε με την παρουσία του και τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε αλλά και συνεχίζει να προσφέρει στο άθλημα της Πάλης.
Η βράβευση του από τον Α.Ο. Δία Αχαρνών ήταν ελάχιστο δείγμα σεβασμού στις πολυετείς προσπάθειες του.

Επίσης βραβεύτηκαν οι συμπολίτες μας Νικόλαος Κυπαρρίσης, Γεώργιος Σιαράβας, Αναστάσιος Κωστελίδης, Αριστείδης Συμεωνάκης και ο Μελέτης Κούρσος για την σημαντική συμβολή τους στις προσπάθειες μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς, που με την εμπιστοσύνη τους, μας δίνουν δύναμη και μας προτρέπουν να εξελισσόμαστε ώστε να μεταφέρουμε στα παιδιά τις αξίες και το πνεύμα της Ολυμπιακής Πάλης. 

Published by

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.

Leave a Reply