ΝΕΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

Από την πόλη Γιακούτσκ της Ρωσίας επέστρεψαν οι αθλητές μας Παπαδόπουλος Αλέξανδρος 97 κιλά, Παπαδόπουλος Κυριάκος 86 κιλά και Λαζαρίδης Παναγιώτης 60 κιλά όπου έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά Roman Dmitriev Memorial που διεξήχθη στις 04-05/03/2017, συνοδός μαζί τους ήταν ο κος Αφεντουλίδης Ανανίας, οι προπονητές του συλλόγου μας επέλεξαν να συμμετάσχουν οι αθλητές μας σε αυτό το τουρνουά στα πλαίσια της προετοιμασίας τους εν όψη του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων που θα διεξαχθεί στις 08-09/04/2017 στην Λάρισα.

Οι αθλητές μας Παπαδόπουλος Αλέξανδρος 97 κιλά, Παπαδόπουλος Κυριάκος 86 κιλά και Λαζαρίδης Παναγιώτης 60 έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά Roman Dmitriev Memorial με τον προπονητή τους Χ. Σιδηρόπουλο

Published by

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.