Ο Α.Ο. Δίας Αχαρνών στο Meteora Wrestling Academy

Ο Α.Ο. Δίας Αχαρνών στο Meteora Wrestling Academy

Α.Ο. Δίας Αχαρνών
Α.Ο. Δίας Αχαρνών

Ο Α.Ο. Δίας Αχαρνών, συνεχίζει το εξαίρετο έργο του αλλά και την προσπάθεια του να δημιουργήσει και να αναδείξει αυριανούς πρωταθλητές.  Ώς εκ τούτου λαµβάνει µέρος στο Meteora Wrestling Academy-International Model Camp το οποίο διοργανώνεται στο Δηµοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων από 1 έως 5 Ιουλίου 2019.
Σκοπός του camp, είναι η συμμετοχή και η αγωνιστική εκπαίδευση αθλητών και αθλητριών ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης (ηλικίας 10- 17 ετών, γεννηθέντες 2002-2009). Αλλά και από την άλλη πλευρά, η εκπαίδευση των αθλητών και αθλητριών πάλης σε θέµατα πολιτισμού και υγείας.

Με την πολύτιµη βοήθεια των Βλαδίμηρου Σιδηρόπουλου και Χρηστάκη Αλεξανδρίδη, προσκαλεί στο Meteora Wrestling Academy International Model Camp, τους διεθνείς προπονητές Χατζιµουράτ Μογκαµέντοβ και Αλίονα Καρτασόβα προκειµένου να παρουσιάσουν ένα σημαντικό master class στους εκκολαπτόμενους πρωταθλητές.
Κύριος στόχος και αποτέλεσμα των προπονήσεων, θα είναι η περαιτέρω βελτίωση της τεχνικής, της τακτικής, της φυσικής κατάστασης και επιπροσθέτως της αγωνιστικής συμπεριφοράς των αθλητών. Επιπλέον, μέσα στις παροχές του Meteora Wrestling Academy Camp είναι και ο Εργομετρικός Έλεγχος όλων των αθλητών. Ο οποίος πραγματοποιείτε, πάνω απ’ όλα, µε σύγχρονες τεχνολογικές επιστημονικές μεθόδους.

Α.Ο. Δίας Αχαρνών
Α.Ο. Δίας Αχαρνών

Published by

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.

Leave a Reply