Ο Α.Ο. ΔΙΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ στην 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη λαμπαδηδρομία που έλαβε μέρος στον Δήμο Αχαρνών από  Το Δέντρο Ζωής Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών την Κυριακή 23/09/2018 και ώρα 10π.μ.. Παραπάνω από αισθητή ήταν η συμμετοχή του Α.Ο. ΔΙΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ,  με τα τμήματα Πάλης & Στίβου της ομάδος μας.  Οι Αθλητές μας μαζί με τους δασκάλους τους έδωσαν και  δίνουν το παράδειγμα μεταφέροντας το μήνυμα πως η ευγενής άμιλλα και ο εθελοντισμός είναι η βάση για την ευημερία μιας  κοινότητας ή μιας χώρας. 
Πολύ περισσότερο δε, όταν αυτός είναι συνυφασμένος με την εθελοντική αιμοδοσία και την προσφορά ζωής στον συνάνθρωπό μας. Ευχαριστούμε Αθλητές και Δασκάλους για την συμμετοχή τους στην χθεσινή λαμπαδηδρομία.

Α.Ο. Δίας Λαμπαδηδρομία Αφή
Α.Ο. Δίας Λαμπαδηδρομία ομαδική

Published by

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.