Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων/Πανκορασίδων

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πανπαίδων/Παγκορασίδων

Τελείωσε με επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων / Πανκορασίδων που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Βόλου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Δύο αθλητές του Α.Ο. Δία Αχαρνών επέστρεψαν με χρυσά μετάλλια στις αποσκεύες τους.
Η Σιδηροπούλου Χρυσούλα στην κατηγορία 29κ. – 33κ. στις πανκορασίδες και ο Παπαδόπουλος Διονύσης στην κατηγορία των 44κ. στου Παμπαίδες.

Η δυνατότητα που μας δίνεται για μάθηση είναι δώρο η ικανότητα που μας δίνεται για μάθηση είναι δεξιότητα και η θέληση για μάθηση είναι απλά επιλογή.

Ο Διονύσης δεν έχασε κανένα μάθημα,ήταν παρών σε όλες τις διοργανώσεις και η συνέπεια απέδωσε.
Συγχαρητήρια στους δασκάλους του,στον ίδιο αλλά και στην οικογένεια του που τον στηρίζει.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους Σαββίδη Νικόλαο στην κατηγορία των 68κ., Κυρώση Μάριο στην κατηγορία των 62κ., Χάϊτα Μηνά στην κατηγορία των 52κ., και τέλος στον Χάψα Αλέξιο στην κατηγορία των 48κ. που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα αποκομίζοντας θετικές εμπειρίες για τις μελλοντικές τους συμμετοχές σε αγώνες.

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.

Leave a Reply