Παρουσίαση του Α.Ο. ΔΙΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ στο 8ο Δημοτικό σχολείο Ν. Κιφησιάς.

Παρουσίαση του αθλήματος της Πάλης στο 8ο δημοτικό

Οι αθλητές του συλλόγου μας με τους προπονητές τους, παρουσίασαν στους μαθητές του δημοτικού σχολείου το άθλημα της ελευθέρας πάλης.

Στόχος της επίδειξης ήταν να φέρει τους μαθητές σε μια πρώτη επαφή με το άθλημα της ελευθέρας πάλης.
Αυτό έγινε με τρείς διαφορετικούς τρόπους :
Aκούγοντας, μέσω ενός σύντομου προλόγου για το τι είναι η πάλη.
Βλέποντας την προπόνηση των αθλητών αλλά και των σύντομων αγώνων επίδειξης.

Λαμβάνοντας μέρος τα ίδια (αγόρια και κορίτσια) στην παρουσίαση μέσω της συμμετοχής τους.

Έτσι  δόθηκε η ευκαιρία σε κάθε μαθητή/ρια χωριστά να έρθει σε άμεση επαφή με το άθλημα της πάλης και στους δασκάλους/προπονητές να τους  μεταφέρουν την γνώση και την εμπειρία τους.

Οι μαθητές του 8ου δημοτικού σχολείου μας μετέφεραν τα χαμόγελα, την χαρά αλλά και τον ενθουσιασμό τους κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας αυτής της πρωτοποριακής διαδραστικής παρουσίασης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους δασκάλους του δημοτικού σχολείου για την πολύτιμη συμβολή  τους στην επιτυχημένη παρουσίαση, καθώς επίσης για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για αυτή μας την δράση, του Πρωταθλητή Ευρώπης  Ηλία Παγκαλίδη ο οποίος έδωσε το παρών, παρόλο το δύσκολο πρόγραμμα του στην Ιατρική Θεσσαλονίκης όπου σπουδάζει.

 

Η παρουσίαση έγινε (22-11-’18) στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» στην Ν. Κιφησιά.

2
6
Επίδειξη Α.Ο. Δίας Αχαρνών στο 8ο Δημ. Κιφησιάς

Published by

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.

Leave a Reply