Στο Yakutsk της Ρωσίας ο Παπαδόπουλος Κυριάκος

Στο Yakutsk της Ρωσίας η Εθνική ομάδα Ελευθέρας Πάλης Εφήβων, θα συμμετάσχει σε προετοιμασία (23/02/2015 έως 06/03/2015) και η οποία θα κλείσει με την συμμετοχή της ομάδας στο διεθνές τουρνουά Roman Dmitriev Memorial 07-08/03/2015
Ο αθλητής του συλλόγου μας Παπαδόπουλος Κυριάκος μέλος της εθνικής ομάδας θα λάβει μέρος σε αυτήν την προετοιμασία αλλά και στους αγώνες, μαζί του θα είναι ακόμη οι Κύδρος Ηλίας, Καλανίδης Θεοχάρης, Γκότσης Κωνσταντίνος και Μαυρίδης Χρήστος.
Προπονητής της ομάδος θα είναι ο κος Κύδρος Αθανάσιος.

papadopoulos-kuriakos

Ευχόμαστε στην ομάδα δύναμη και υγεία καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, (μια αρκετα δύσκολη προετοιμασία) και καλή επιτυχία στους αγώνες.
Είναι μια ευκαιρία για τους έφηβους αθλητές της χώρας μας να γυμναστούν με τους αθλητές της εθνικής Ρωσίας οι οποίοι είναι μεγαλύτερης δυναμικότητας, επίσης είναι ευκαιρία να δουν αλλά και γυμναστούν κυρίως, σε ιδανικό περιβάλλον και συνθήκες με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση της αποδόσεως τους.

Published by

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.