Συνεχίζονται οι διεθνείς συμμετοχές για τους αθλητές του συλλόγου μας

Στις 27-29/01/2016 ο αθλητής μας Παπαδόπουλος Κυριάκος λαμβάνει μέρος στο Grand Prix Ivan Yariguin ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά στην κατηγορία των ανδρών. Την διοργάνωση αυτή ο προπονητής του συλλόγου μας κος Σιδηρόπουλος Χρήστος παρακολουθεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια, προσκεκλημένος πάντα της Ρωσικής ομοσπονδίας πάλης, λόγο της προσωπικής φιλίας με τον Γενικό Διευθυντή της Ρωσικής Εθνικής ομάδας ελευθέρας πάλης κο Αλεξανδρίδη Χρηστάκη καθώς με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κο Μιχαήλ Μαμιασβίλι.

ivan-yariguin-1

ivan-yariguin-2
Σήμερα λοιπόν σε λιγότερο από δύο μήνες ο αθλητής μας Παπαδόπουλος Κυριάκος πηγαίνει ξανά στη Ρωσία για να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά εφήβων Roman Dmitriev Memorial το οποίο διεξάγεται στην πόλη Yakutsk της Ρωσίας απο 05-06/03/2016 .

ivan-yariguin-3
Παπαδόπουλος Κυριάκος

Η ομάδα που θα λάβει μέρος στο τουρνουά αποτελείται από τους Παπαδάκη Φώτη στα 61 κιλά, Κυριακίδη Θεόδωρο 74 κιλά, Παπαδόπουλος Κυριάκος 74 κιλά, προπονητής ο Ιακωβίδης Θέμης. Το τουρνουά αυτό αποτελεί ένα τεστ ελέγχου για τον αθλητή μας ο οποίος γυμνάζεται εντατικά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.
Να σημειωθεί ότι και στα δυο αυτά τουρνουά όλα τα έξοδα είναι καλυμμένα από την Ρωσική ομοσπονδία πάλης την οποία και ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά.
Επίσης σήμερα ο Παπαδόπουλος Αλέξανδρος ταξιδεύει με προορισμό το Ιράν για να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά παίδων Yadegar Imam Cup το οποίο διεξάγεται στην Τεχεράνη στις 03-04/03/2016, η αποστολή της ομάδας για το Ιράν περιλαμβάνει και τα δυο στυλ και αποτελείται από τους:

ivan-yariguin-4

Παπαδόπoυλος Αλέξανδρος

Στην Ελευθέρα Πάλη θα αγωνιστούν οι: Γιώργος Πιλίδης (54κ.), Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Δημήτρης Πουρουζίδης (69κ.), Σταύρος Αλεβίζος, Αλέξανδρος Τσαντικίδης (76κ.), Γιάννης Μαραγκόπουλος (85κ.) και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (100κ.).
Ο δευτεραθλητής κόσμου Πιλίδης Γεώργιος θα δώσει το παρόν σε αυτό το τουρνουα.

ivan-yariguin-6Ο Πιλίδης Γ. με τον προπονητή του Καρντάνοβ Α.

Στην Ελληνορωμαϊκή πάλη θα αγωνιστούν οι: Κώστας Μακρίδης (58κ.), Γιώργος Σωτηριάδης, Γαβριήλ Νικήτας (63κ.), Χαράλαμπος Κεχαγιάς, Μανώλης Νικήτας, Θοδωρής Φωτιάδης (69κ.) Ηλίας Παγκαλίδης και Παρασκευάς Χαλκίδης (85κ.).
Στην αποστολή συμμετέχουν οι προπονητές: Γιάννης Παγκαλίδης, Νίκος Αποστόλου και Δημήτρης Ψωμάς, ενώ στο Ιράν θα βρεθεί και ο διεθνής διαιτητής Κωνσταντίνος Πράσκας.

Να σημειωθεί ότι τα όλα τα έξοδα αυτής της αποστολής είναι καλυμμένα από την Ομοσπονδία Πάλης του Ιράν, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδία της αποστολή αυτής.

 

Published by

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.