Το Happy Summer Camp του 2020 είναι εδώ!

Το Happy Summer Camp του 2020 είναι εδώ!

Happy Summer Camp 2020!!!

The Happy Summer Camp 2020 (2)

Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι αλλά το καλοκαίρι είναι εδώ κι εμείς επιστρέφουμε δυναμικά για να το κάνουμε υπέροχο χαρίζοντας  την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να το χαρούν με την καρδιά τους.

Το Happy Summer Camp επιστρέφει ανανεωμένο για να δώσει στα παιδιά χαρά αλλά και την ευκαιρία να ασχοληθούν με τις αγαπημένες δραστηριότητες που τόσο πολύ τους έλειψαν.

 

To πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με  τις οδηγίες των δημόσιων φορέων υγείας.

Η ασφάλεια των παιδιών είναι το βασικό μας μέλημα και το πρόγραμμα καθώς και όλες οι δραστηριότητες θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Αυτό σημαίνει πως θα γίνονται σε ανοιχτό χώρο, με ολιγομελή τμήματα κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

The Happy Summer Camp 2020 (1)

Μαθήματα κολύμβησης, ολυμπιακά αθλήματα, χορός, κιναισθητικό και θεατρικό παιχνίδι περιλαμβάνονται στο καθημερινό πρόγραμμα πάντα από έμπειρους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής. 

Με εκτίμηση HSC

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.

Leave a Reply