Με ποια αθλητική δραστηριότητα θα ασχοληθεί το παιδί σας;

Με ποια αθλητική δραστηριότητα  θα ασχοληθεί το παιδί σας;

Η επιλογή της σωστής δραστηριότητας του παιδιού σας είναι µια πολύ σηµαντική απόφαση. Τα παιδιά έχουν πολύ ενέργεια η οποία πρέπει να εκτονωθεί ώστε στη συνέχεια να µπορούν µε ηρεµία και συγκέντρωση να αφοσιωθούν στη µελέτη των µαθηµάτων τους.  Κάντε τη σωστή επιλογή: Φέρτε το παιδί σας στο πρόγραµµα Fun & Fit for Kids όπου καλλιεργείται  η πειθαρχία, η κοινωνικοποίηση, η άµιλλα, η σωµατική ενδυνάµωση, η ευλυγισία και η ταχύτητα.  
Είναι ένα καινοτόμο πρόγραµµα άσκησης, για κορίτσια και αγόρια ηλικίας  5 εως 12 ετών όπου µέσω της πάλης αναπτύσσεται µια δυνατή αίσθηση ισορροπίας, µυϊκού συντονισµού, κιναίσθησης, καρδιοαναπνευστικής βελτίωσης και ιδιαίτερων ψυχικών ικανοτήτων. 
Το παιδί ως ασκούµενο µαθαίνει να αναπτύσσει τις συναισθηµατικές του ικανότητες δηλαδή αυτοπεποίθηση, θάρρος, εµπιστοσύνη και αυτοέλεγχο.
 Η έδρα διδασκαλίας του Fun & Fit for Kids βρίσκεται επί των οδών Πηγάδα & Βλάχου (Γήπεδο Αχαρναϊκού) και οι εγγραφές ξεκίνησαν.  
Υπέυθυνος Επικοινωνίας: Βλαδίµηρος Σιδηρόπουλος
Τηλ. Επικοινωνίας: 6974129297

Published by

AO Dias Acharnon

Ο αθλητικός σύλλογος «Σ.Β.Α. Δίας Αχαρνών» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Το 2015 με την ανάλογη τροποποίηση καταστατικού πραγματοποίηθηκε η αλλαγή του ονόματος σε «Αθλητικός Όμιλος Δίας Αχαρνών”. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών (συμβολή Πηγάδα & Βλάχου), σε αίθουσα που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος.

Leave a Reply